Skip to content

Moara Heber pentru cereale si stiuleti

Morile pentru uruiala produse de Heber® s-au făcut rapid remarcate prin raportul calitate-preț imbatabil, precum și prin asamblarea și utilizarea ușoară de care au dat dovada.

Ești în căutarea unei mori electrice, de calitate, la un preț accesibil? Acesta este articolul tău! În continuare, îți prezentăm gama completa a morilor electrice pentru măcinat cereale si știuleți, fabricate de Herber.

Mori de cereale Heber: tabel comparativ

MoaraCereale.ComSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeHeber 3,8 kWHeber 3,5 kWHeber 3,8 kW
Imaginemoara cereale electrica Heber 3,8 kWmoara electrica  cereale Heber 3,5 kW cu suportMoara electrica cu suport din metal pentru cereale si stiuleti Heber
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review👉 Vezi recenzii 👌👉 Vezi recenzii 👌
👉 Vezi review ✅
👉 Vezi recenzii 👌
2in1Cereale / stiuletiCereale / stiuletiCereale / stiuleti
Capacitate de prod.300 kg/h300 kg/h300 kg/h
AccesoriiSite, aparatori, cuva mare, capac pt. stiuleti, sac, perie, surubelnitaSuport, site, aparatori, cuva mare, capac pt. stiuleti, sac, perie, surubelnitaSuport, site, aparatori, cuva mare, capac pt. stiuleti, sac, perie, surubelnita
Cumpara Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️

Ai vrut sa le compari!? Acum poți!

Catalog moara cereale Heber în ofertaVezi mai multe OFERTE in eMAG

Nu știi ce moara electrică Heber sa cumperi?

Dacă nu știi de unde sa începi, noi te ajutam! Ai vrut sa le compari, acum poți! Iată cum arată TOP 3 mori de cereale marca Heber vândute în anul 2021 in România.


Moara electrica Heber 3,8 kW

Heber 3,8 kW (vezi in eMAG) este moara electrica cu ciocanele, ideala pentru măcinat cereale si știuleți de porumb, cu motor puternic, cuva mare, capabilă sa macine pana la 300 de kg pe ora. Are 4 site cu diametru cuprins între 2 mm și 5mm, pentru făina și pentru uruiala, apărători din metal, capac pentru știuleți, sac din material textil, precum și perie pentru curățat și șurubelnița tip stea. Singurul dezavantaj al acestui model de moara de macinat Heber, este lipsa suportului.


Moara Heber 3,5 kW

Heber 3,5 kW (vezi in eMAG), este moara electrică cu ciocanele pentru măcinat cereale si știuleți, care vine la pachet cu suport din metal rezistent și stabil. Este cel mai vândut model al mărcii Heber, și totodată cel mai apreciat. Aceasta moara are butuc cu 20 de ciocanele, capac pentru știuleți, 4 site, apărători, protecție la suprasarcina, și alte caracteristici esențiale care fac diferența. Cea mai bună analiza din sectorul a acestei mori de cereale, atât de apreciata, o găsești doar aici!


Moara Heber 3,8 kW

Heber 3,8 kW (vezi in eMAG) este moara electrică pentru măcinat cereale si stiuleti de porumb, dotată cu motor puternic de 3,8 kW si 3000 rotații pe minut cu protecție la supra sarcina. Silențioasa, mulțumita izolații clasa D, este ușor de utilizat, având o capacitate de producție de 300 kg/h. Are suport inclus, capac pentru știuleți, cuva mare, apărători, sac din material textil, perie pentru curățat, șurubelnița tip stea și 4 site de rezerva cu diametrul cuprins între 2mm – 5mm, ideale pentru făina și pentru uruiala. Aceasta moara de uruiala Heber are de asemenea un număr mare de recenzii pozitive.


Cine este Heber®?

Heber este un brand românesc cu peste 2 ani de experiență, în care au reușit sa se lupte de la egal la egal cu producători importanți din aceasta nișă. Seriozitatea, dar mai ales standardele înalte de calitate, la prețuri extrem de economice, au făcut posibilă aceasta creștere într-un timp atât de scurt. Cat despre morile electrice pentru uruiala fabricate de ei, numărul mare de recenzii pozitive pe care fiecare model le-a acumulat, reprezinta munca bine făcuta de către aceștia. Heber moara electrica înseamna calitate la un preț ieftin!

Avantajele morilor electrice pentru uruiala marca Heber

  • 2in1: Morile electrice Heber, datorită ciocănelelor, pot fi folosite pentru uruiala cerealelor sau pentru măcinarea știuleților de porumb.
  • Accesorii:Indiferent de modelul ales, marca Heber oferă gratuit un sac din material textil, o perie pentru curățat și o șurubelnița de calitate tip stea.
  • Site: Fiecare model are inclus in preț 4 site cu diametrul cuprins între 2 și 5 mm, perfecte pentru uruiala dar și pentru făină.
  • Cuva mare: Cuva mare din dotare oferă o mare capacitate de producție, pana la 300 kg pe ora.
  • Silențioase: Mulțumita izolării de buna calitate clasa D, morile fabricate de Heber sunt mult mai silențioase decât celelalte modele din aceeași gama.
  • Manual de utilizare în limba romana: Deoarece manualul de instrucțiuni este în limba romana, aceste modele sunt ușor de montat și de utilizat.

Păreri mori electrice Heber

Toate cele 4 modele pe care marca Heber le propune, sunt mori electrice de calitate, ideale pentru orice gospodărie. Hrana pasărilor și a animalelor sau faina ta, va fi măcinata într-un timp scurt, cu un minim de efort. Fiecare model a fost încercat si probat înainte de unul dintre clienții mulțumiți ai mărcii Heber.

Cele peste 94% din recenzii sunt pozitive, marea majoritate remarcând calitatea și eficienta excelenta a produsului, Alege-o pe cea care răspunde cel mai bine cerințelor tale! Magazinul online eMAG ofera cele mai bune oferte din sector! Preturi ieftine te asteapta! Cele mai bune oferte le găsești doar aici! Cumpara moara heber din eMAG!

Rezumat
Mori cereale Heber
Numele Articolului
Mori cereale Heber
Descriere
In acest articol echipa MoaraCereale.Com iți prezintă cele mai bune mori de uruiala pentru cereale si știuleți marca Heber. Calitate la un preț ieftin! Aici găsești selecția celor mai bune oferte din sector!
Autor