Skip to content

Moara cereale Ruris

Ruris este marele brand românesc, care oferă publicului sau o gama completa de mori și batoze pentru cereale și iarba, ideale pentru orice gospodărie (mică, medie sau mare). Datorită calității excelente pe care acesta marca o oferă, și mulțumita eficienței în măcinarea cerealelor, Ruris a devenit unul dintre cei mai buni fabricanți de mori pentru uruiala.

Din aceste motive, echipa MoaraCereale.Com iți vorbește in profunzime despre acest brand, astfel încât să-i descoperi toate avantajele și beneficiile.

Mori de cereale Ruris: tabel comparativ

Înainte de a cumpăra, compară, alegând astfel moara Ruris ideala pentru tine! Acum poți!


MoaraCereale.ComSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeRURIS Gospodar A1RURIS Gospodar A2RURIS Gospodar A11
ImagineMoara cu ciocanele RURIS Gospodar A1 2.7 KWMoara cu ciocanele RURIS Gospodar A2 2.2 KWMoara/tocator de paioase RURIS Gospodar A11 3 KW
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review👉 Vezi recenzii 👌👉 Vezi recenzii 👌
👉 Vezi review ✅
-
UtilizareMoara
Cereale
Moara
Cereale / Furaje
Moara / Tocator
Cereale / Paioase
Capacitate de prod.150 kg/h200 kg/h1.000 kg/h Cereale
1.200 kg/h Paioase
MotorElectric 2,7 kW, 220V
2850 rpm
Electric 2,2 kW, 220V
3000 rpm
Electric 2,7 kW, 220V
1100 rpm
Accesorii4 Site, Buton ONN/OFF2 Site, Buton ONN/OFF3 Site, Buton ONN/OFF
Cumpara Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️

Catalog Ruris moara cereale în ofertaVezi Pret eMAG

Ruris: peste 25 de ani de experiența garantează acest brand

Ruris, în cei peste 25 de ani de la înființare, au introdus pe piața produse inovatoare, punând mare accent pe dezvoltarea produselor și îmbunătățirea acestora, pentru a se plia cat mai bine pe nevoile clienților. Dintre cele peste 200 de produse disponibile în catalogul acestora, morile pentru măcinat cereale s-au remarcat prin fiabilitate și calitate desavarsita.

Ruris nu oferă publicului doar mori de înaltă calitate, ci și soluții complete. Având o rețea de peste 200 de service-uri partenere Ruris, orice problema semnalată îți este rapid rezolvata. Mai mult decât atât, furnizează piese de schimb originale cu garanție.

Misiunea noastră este aceea de a ajuta oamenii sa muncească mai eficient, pentru o viața mai buna”. Aceasta este unul dintre principalele principii după care se ghidează în fiecare zi, însemnând totul pentru ei, făcând-o foarte bine!

Nu știi ce moara electrică Ruris sa cumperi?

După cum ai observat, marca Ruris oferă publicului sau 4 modele diferite de mori electrice pentru măcinat cereale. E normal sa nu știi pe care sa o alegi. Noi te ajutam! Îți prezentăm cum arată TOP 3 cele mai bune mori Ruris:


Moara cu ciocanele Ruris Gospodar A1

Gospodar A1 (vezi in eMAG) este cea mai ieftină moara electrică pentru macinat cereale marca Ruris, dar care este dotată cu motor electric de 1100w, cu alimentare la 220V, doua cuțite mobile dispuse uniform pe arborele motor, 4 site de mărimi diferite cuprinse între 2 și 5 mm, cuva mare, viteza de mărunțire ajustabila, și alte aspecte importante pentru a-ți ușura munca. Este de asemenea unul dintre cele mai vândute modele fabricate de Ruris, datorită prețului sau ieftin, avand o productivitate ridicată a cerealelor mărunțite, de peste 150 kg/h. Cea mai bună oferta online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți? Aici găsești cel mai ieftin preț pentru moara cu ciocanele Ruris Gospodar A1:


Moara electrica Ruris Gospodar A2

Gospodar A2 (vezi in eMAG) este cea mai buna moara uruiala Ruris, în raport calitate preț, din anul 2021. Este de asemenea cea mai apreciata moara de cereale Ruris, înregistrând vânzări record în ultimul an. Motor electric de 2200W, 16 cuțite, capacitate de mărunțire de peste 200 kg/h, 2 site, sistem de anti refulare, debit reglabil, cuva mare, pâlnie, și alte caracteristici importante pe care le oferă, ai posibilitatea de a macină rapid, și cu un minim de efort, cantitățile necesare pentru păsările și animalele mereu flamande, Pentru o analiza completa despre moara electrică Ruris Gospodar A2, click aici! Cumpăra în oferta moara electrică pentru boabe și cereale ruris gospodar a2:


Moara / Tocător de păioase Ruris Gospodar A11

Gospodar A11 (vezi in eMAG) este cel mai bun model fabricat de Ruris. Aceasta moara are doua funcții: funcția de macinare si funcția de tocare. Toaca lucerna, paiele sau fanul într-un ritm îmbunătățit, având posibilitatea de a mărunți peste 1200 kg/h. Tot cu acest utilaj, ai posibilitatea de mașina peste 1000 kg/h, cereale precum grâu, porumb sau floarea soarelui. Mai mult decât atât, acestea își păstrează valoarea nutritiva datorită tehnologiei implementate de aceștia în fabricarea morii. Are un motor electric de 3000W, cu alimentare la 220V și 3 site de 3, 5 și 8 mm. Gospodar A11 este o moara cereale si un tocător păioase gama PREMIUM. Alege cel mai bun model 2in1, la un preț avantajos!


Magazine online care vând moara cereale Ruris

Sa cumperi online moara de cereale Ruris nu a fost niciodată mai ușor! Dedeman si eMAG sunt doua dintre cele mai bune opțiuni în momentul de fata pentru a-ți achiziționa unul dintre modele fabricate de aceștia. Colaborarea stransa intre Ruris eMAG si Ruris Dedeman, inseamna preturi mai avantajoase pentru noi!

Recomanda achiziționarea morii de cereale Ruris nouă, deoarece mulțumita celor două magazine menționate mai sus, avem posibilitatea de a cumpăra modelul dorit la un preț redus. Cu toate acestea însă, o alta buna opțiune rămân magazinele online de specialitate second-hand precum OLX, Okazii și altele. Avantajul acestora este prețul ieftin oferit de proprietarii care vând moara de cereale.

Avantajele morilor electrice pentru uruiala marca Ruris

Indiferent de modelul pe care l-ai ales, acesta vine la pachet cu avantaje importante precum: ușor de montat și de utilizat, sunt rezistente, stabile și durabile, site, manual de utilizare în limba romana, și altele. Mai mult decât atât, pentru alegerea făcută, beneficiezi de o garanție de 24 de luni din partea producătorului, și posibilitatea de a cumpăra piesa originala direct de la producător, în cazul oricărui tip de defecțiuni.

Păreri mori de cereale Ruris

Datorita nenumăratelor produse excelente fabricate de Ruris, de-al lungul anilor, aceștia si-au câștigat încrederea clienților, care se declara extrem de mulțumit de alegerile făcute. Morile de cereale RURIS sunt extrem de apreciate, lucru demonstrat și de numărul mare de recenzii pozitive, dar și de numărul mare de vânzări înregistrate în 2021.

Alătura-te grupului gospodarilor mulțumiți de alegerea făcută, cumpărând moara de cereale Ruris care răspunde cel mai bine cerințelor tale!

Cumpăra online in oferta cel mai bun uruitor cereale Ruris:Rezumat
Mori cereale RURIS
Numele Articolului
Mori cereale RURIS
Descriere
In acest articol echipa MoaraCereale.Com iți prezintă cele mai bune mori de cereale fabricate de RURIS. Calitate la un preț EXCELENT! Aici găsești selecția celor mai bune oferte din sector!
Autor