Skip to content

Moara cereale Micul Fermier

Ești in căutarea morii pentru măcinarea cerealelor, ideale oricărei gospodari, rezistente, capabila să zdrobească sute de kg/h fără a se bloca, reducând în același timp și consumul de electricitate!? Acesta este articolul tău! Iți prezentăm gama completa a morilor pentru uruiala, de înaltă calitate, fabricate de către producătorul românesc Micul Fermier.

Afla care este diferența dintre noile mori Micul Fermier, și celelalte, dar și care sunt magazinele online din România cu cele mai bune oferte, și cele mai ieftine preturi. Afla totul despre morile de cereale Micul Fermier!

Mori cereale Micul Fermier: tabel comparativ

Acest tabel conține cele mai vândute mori Micul Fermier in 2021!


MoaraCereale.ComSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeMicul Fermier Nr.4Micul Fermier Nr.5Micul Fermier 36 cioc.
ImagineMicul Fermier Nr.4 moara de cereale cu ciocaneleMoara cereale si stiuleti Micul Fermier Nr.5Moara electrica Micul Fermier Universala 36 ciocanele
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review👉 Vezi recenzii 👌👉 Vezi recenzii 👌
👉 Vezi review ✅
👉 Vezi recenzii 👌
UtilizareCereale si stiuletiCereale si stiuletiUniversala
Capacitate de prod.200 kg/h500 kg/h400 kg/h
MotorElectric 2.5 kW, 220V
3000 rpm
Electric 3.0 kW, 220V
3000 rpm
Electric 2.8 kW, 220V
3000 rpm
Cumpara Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️

Catalog moara cereale Micul Fermier în ofertaVezi mai multe OFERTE in eMAG

Avantajele acestor mori de cereale:

Rezistente, robuste, ușor de montat și de utilizat, stabile, accesorii, manual de utilizare în limba romana, și altele, sunt avantaje și caracteristici importante pe care toate modele Micul Fermier le dețin. Însă, întrebarea este: cu ce diferă morile de cereale Micul Fermier fata de celelalte?

Ei bine, diferența este făcută de sistemul de ventilare superior care conduce curentul de aer în interiorul mașinii, accelerând astfel debitul, și crescând puterea la ieșire cu pana la 30%. Acest sistem inovator pe care aceștia l-au introdus, se traduce prin doua mari avantaje, și anume:

  • Reducerea consumului de electricitate ✔️
  • Produsele care trebuiesc măcinate nu se mai blochează ✔️

Micul Fermier: Brand românesc de calitate

Pentru început, marca Micul Fermier este înregistrată la OSIM de către Golden Fish SRL, care este o companie antreprenorială cu capital integral românesc. Au luat naștere acum 13 ani, sub forma unui business familiar, iar pana-n ziua de azi au livrat peste 1M de produse. Morile de cereale Micul Fermier, au devenit rapid modele extrem de apreciate de gospodarii romani, majoritatea remarcând calitatea excelenta a produsului.

Așadar, alegerea mărcii Micul Fermier pentru moara de cereale, înseamnă: calitate, garanție, service și piese de schimb originale.

Nu știi ce moara electrica Micul Fermier sa cumperi?

Noi te ajutam! Îți prezentăm TOP 3 cele mai vândute mori cereale Micul Fermier:


Moara electrica cu ciocanele Micul Fermier Nr.4

Micul Fermier Nr.4 (vezi in eMAG) este moara electrică cu 16 ciocanele, ideala pentru cele doua operațiuni de mărunțit furaje, cat și pentru făină. Prin orificiul lateral se introduc coceni, lucerna, furajele etc., iar prin cuva de deasupra se introduc grăuntele sau boabele pentru prepararea fainii. Este o moara de cereale robustă, rezistentă, dotată cu accesorii precum: 4 site de dimensiuni diferite, cuva, apărători, butuc cu ciocanele, șuruburi de prindere și manual de utilizare și instrucțiuni în limba romana. Aceasta este una dintre cele mai vândute mori de cereale marca Micul Fermier, având un preț imbatabil. Cea mai bună oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Moara pentru cereale și știuleți Micul Fermier Nr.5

Micul Fermier Nr.5 (vezi in eMAG) este moara cu un design inovator, care în ciuda dimensiunii mici, are o capacitate de mărunțire a materii prime de peste 500 kg/h. Este cel mai vândut model, și totodată cel mai apreciat model al anului 2021, producătorul Micul Fermier înregistrând record de vânzări. Are un motor electric de 3.0 kW, monofazat, cu bobinaj din cupru cu protecție termica, și protecție la suprasarcina. Fiind una dintre cele mai bune mori de cereale din 2021, în raport calitate preț, echipa MoaraCereale.Com ți-a pregătit, cea mai bună și corecta analiza din sector. Aici găsești cea mai bună oferta online. Cumpăra Micul Fermier Nr.5 la cel mai ieftin preț!


Moara electrica Micul Fermier Universala 36 ciocanele

Micul Fermier Universala 36 ciocanele (vezi in eMAG), este moara profesională fabricata de producătorul romanesc, ideala pentru măcinarea tuturor tipurilor de cereale, resturi vegetale sau alimentare și altele. Exemple: iarba, fan, lucerna, sasca, pănuși, crenguțe de copac, orz, paie, porumb, fasole, arahide, usturoi, chili, condimente, trestie de zahăr, și multe altele, transformându-le în faina pudra, faina ce poate fi folosită pentru hrană animalelor. Dotată cu 4 site de dimensiuni diferite, apărători, cuva, pâlnie, și altele, are un cadru suport robust și rezistent, iar capacitatea de mărunțire este de peste 400 kg/h. Cea mai bună oferta online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!? Profita de prețul redus, și cumpăr-o acum!


Magazine online care vând moara cereale Micul Fermier

Așa cum ne-a obișnuit deja, eMAG, cel mai mare magazin online din România, comercializează milioane de produse, oferind prețuri accesibile, chiar ieftine am putea spune, în comparație cu multe dintre magazinele online asemănătoare. Micul Fermier deține un loc important în catalogul de produse al acestora, având mereu prețuri reduse, oferte și promoții de nerefuzat! O alta opțiunea rămân magazinele online de specialitate second-hand. Aici prețurile sunt mult mai ieftine, deoarece produsul a este uzat. OLX si Okazii sunt doua dintre cele mai bune opțiuni pentru cumpărarea morii de cereale la mâna a doua.

Păreri

Recordul de vânzări înregistrat în anul 2021, demonstrează un singur lucru: gospodarii romani prefera morile de cereale Micul Fermier. Mori robuste, rezistente și durabile, cu ajutorul cărora vei macină rapid și fără prea mult efort, toata hrana animalelor și a pasărilor de care ai nevoie. Mai mult decât atât, toate modele vin la pachet cu site de diferite mărimi, pentru cereale și făină, si accesorii menite sa-ți ușureze munca.

Ce sa mai, morile Micul Fermier fac parte din grupul select al celor mai bune mori uruiala. În acest articol ți-am prezentat cele mai bune modele. Alege-l pe cel care răspunde cel mai bine cerințelor tale!

Cea mai bună moara cereale Micul Fermier în raport calitate preț din 2021:Rezumat
Mori cereale Micul Fermier
Numele Articolului
Mori cereale Micul Fermier
Descriere
In acest articol echipa MoaraCereale.Com iți prezintă gama completa a morilor de cereale fabricate de marele producător romanesc Micul Fermier. Calitate la un preț ieftin! Aici găsești selecția celor mai bune oferte din sector! Cele mai ieftine preturi te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?
Autor