Skip to content

Moara electrica Ruris Gospodar A2

Moara electrica pentru boabe si cereale Ruris Gospodar A2 ieftina

Moara electrica cu ciocanele Ruris Gospodar A2 (vezi in eMAG), capabilă sa macine peste 250 kg/h, atât boabe cat si cereale, este considerată drept cea mai bună moara de cereale in raport calitate preț, ideala pentru gospodarii cu dimensiuni mici sau medii.

Prepara hrană animalelor și a pasărilor din gospodărie, RAPID și FĂRĂ EFORT, oferindu-le un mix perfect în ingrediente nutritive. Descoperă-i toate caracteristicile și toate avantajele!

Caracteristici:


  • Motor: Electric
  • Putere: 2200W
  • Viteza maximă: 3000 rpm
  • Voltaj: 220V
  • Tip pornire: Buton ON/OFF
  • Butuc cu ciocanele (boabe și cereale)
  • Capacitate producție: 250 kg/h
  • Greutate: 40 kgDe ce sa cumperi aceasta moara pentru boabe și cereale?

Ruris Gospodar A2 este moara pentru uruiala care oferă posibilitatea de a toca un volum mare de materie prima chiar la tine-n curte! Are un sașiu robust, un cadru cu suport integrat, iar butucul dotat cu 16 ciocanele, împreuna cu motorul electric de 2200W cu bobinaj din cupru, cu transmise asigurata de un set de curele, mașina peste 250 kg/h de materiale precum: orez, fasole, porumb, grâu, semințe, lucerna etc. Este de asemenea o moara rezistenta, eficienta, ușor de folosit, și foarte simplu de montat, cu sistem de antirefulare Ruris, și debit ajustabil.

Folosită cu atenție, și depozitată în condiții optime, în spații cu umiditate scăzută pentru evitarea coroziunii părților metalice interne și externe, și acoperita pentru a fi ferită de praf și obiecte care ar putea pătrunde pe sistemul de alimentare al cuvei, acest model fabricat de Ruris, îți va măcina tone de hrana pentru animale si păsări.

Cum se instalează moara electrică Ruris Gospodar A2?

Moara electrica pentru boabe și cereale Ruris Gospodar A2, datorită șasiului robust, permite montarea acesteia pe orice suprafața. Pentru o instalare și o utilizare corecta fără accidente neplăcute, recomandăm citirea cu atenție a manualului de instrucțiuni care vine în pachet, sau pe care-l poți descărca de aici. În mare parte, acest model vine gata montat. Tu va trebui sa-i montezi doar palnia si cuva de alimentare, conform figurii din manual.

Important! Limitatorul cu elementul de dozaj se folosește doar dacă în cuva se introduc semințe sau boabe. Dacă se introduc materiale vegetale precum lucerna, iarba și altele, Limitatorul și Elementul de dozaj nu se folosesc.

Cum se utilizează moara electrică Ruris Gospodar A2?

Concluzie:

Peste 95% din recenzii sunt pozitive. Cei care au cumpărat deja aceasta moara, s-au declarat mulțumiți de alegerea făcută, remarcând-ui calitatea excelentă, dar și eficienta. Una peste alta, alegerea morii electrice pentru boabe și cereale Ruris Gospodar A2, este o investiție inteligentă, economisind astfel bani, putând sa iți maci hrană animalelor chiar la tine acasă, GRATIS, exceptând consumul de curent. Mai mult decât atât, si noi te ajutam sa economisești! Ți-am pregătit cea mai avantajoasă oferta online, pentru a cumpăra moara Ruris Gospodar A2 la un preț redus!

Cumpăra online moara electrică pentru boabe și cereale Ruris Gospodar A2 la cel mai ieftin preț:Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
RURIS
Numele produsului
Gospodar A2
Pret
RON 1.945
Disponibilitatea produsului
Available in Stock